Keto kebab resepti

Tämä terveellinen ketokebab-resepti sopii täydellisesti seuraavaan kokkikokoukseen! Vain muutamasta yksinkertaisesta ainesosasta valmistetut kebabit sisältävät vähän hiilihydraatteja ja runsaasti makua. Tarjoile ne suosikkidippikastikkeesi kanssa tai nauti ne pelkkänä – ne ovat varmasti kaikkien suosiossa!

Keto-kebabresepti – mitä tarvitset?

Kun puhutaan herkullisista ja terveellisistä ketoosiresepteistä, kebabit ovat ehdottomasti listan kärjessä! Ja tämä ketokebabresepti on ehdottomasti yksi parhaista – se on helppo valmistaa, täynnä makua ja täydellinen kesäiseen grillijuhlaan tai arki-illan ateriaan.

Mitä tarvitset näiden herkullisten kebabien valmistamiseen? Katsotaanpa:

Ensinnäkin tarvitset lihaa. Voit käyttää mitä tahansa haluamaasi lihaa – kanaa, lammasta, naudanlihaa, sianlihaa jne. – mutta varmista, että se on vähärasvaista. Et halua kebabeihin ylimääräistä rasvaa, sillä se tekee niistä vain rasvaisia.

Seuraavaksi tarvitset vihanneksia. Voit käyttää mitä tahansa haluamiasi vihanneksia, mutta suosittelemme sellaisia, jotka kestävät hyvin grillissä, kuten sipulia, paprikaa, sieniä ja kesäkurpitsaa.

Lopuksi tarvitset vartaita. Jos käytät puisia vartaita, liota niitä vedessä vähintään 30 minuuttia ennen grillausta, jotta ne eivät pala.

Nyt kun sinulla on kaikki ainekset, on aika ryhtyä paistamaan! Tämä ketokebabresepti on todella helppo valmistaa, ja lopputulos on todella herkullinen. Takaamme, että perheesi ja ystäväsi ovat vaikuttuneita – eivätkä he ikinä arvaa, että kyseessä on ketoosiresepti!

Näin valmistat ketokebabia

Kun on kyse kesäisestä grillaamisesta, mikään ei vedä vertoja mehukkaalle, vartaassa paistetulle kebabille. Mutta jos noudatat ketodieettiä, perinteiset lammasta tai kanaa sisältävät kebablihat eivät välttämättä sovi, sillä ne sisältävät usein paljon hiilihydraatteja.

Ei hätää – kebabia voi nauttia myös ketodieetillä. Tässä keto-karitsakebabreseptissä on maukkaita mausteita ja jogurttipohjainen marinadi, joka pitää lihan kosteana ja mureana. Kebab grillataan täydelliseksi, ja sen voi tarjoilla yksinkertaisen salaatin kanssa tai käärittynä vähähiilihydraattisiin tortilloihin.

Sytytä siis grilli ja valmistaudu nauttimaan herkullisesta, vähähiilihydraattisesta ateriasta!

Ainesosat: Kebabkebab ja kebabkebab:

1 lb karitsaa, leikattu 1 tuuman kuutioiksi.

1 sipuli, leikattu 1 tuuman kuutioiksi.

1 punainen paprika, leikattu 1 tuuman kuutioiksi.

1 vihreä paprika, leikattu 1 tuuman kuutioiksi.

Marinadin valmistukseen:

1 kuppi maustamatonta jogurttia

1 rkl oliiviöljyä

1 tl valkosipulijauhetta

1 tl jauhettua juustokumiinia

1 tl jauhettua korianteria

1 tl suolaa

1/2 tl mustapippuria

Ohjeet:

1. Yhdistä kaikki marinadin ainekset suuressa kulhossa. Lisää lampaanlihakuutiot ja sekoita, jotta ne peittyvät. Peitä ja laita jääkaappiin

Ketoruokavalion edut

Ketodieetti on vähähiilihydraattinen, runsaasti rasvaa sisältävä ruokavalio, joka voi auttaa sinua polttamaan rasvaa tehokkaammin. Ketodieetti voi myös auttaa sinua laihtumaan ja parantamaan yleistä terveyttäsi. Tässä blogikirjoituksessa tutustumme ketodieetin etuihin ja siihen, miten se voi auttaa sinua saavuttamaan kuntotavoitteesi.

Kuinka nauttia ketokebabista

Jos noudatat ketodieettiä, saatat jäädä paitsi yhdestä kesän suosikkiruoasta: kebabista! Mutta se, että vältät hiilihydraatteja, ei tarkoita, että sinun on jätettävä väliin tätä grillattua herkkua. Tässä kerrotaan, miten voit nauttia ketokebabista uhraamatta ruokavaliota:

1. Valitse oikea liha. Kun kyseessä on kebab, kana ja lammas ovat parhaita vaihtoehtoja. Naudanliha voi sisältää hieman enemmän hiilihydraatteja, joten sitä kannattaa välttää.

2. Lisää vihanneksia. Kebab on täydellinen tilaisuus lisätä vähähiilihydraattisia kasviksia. Parhaita vaihtoehtoja ovat muun muassa sienet, sipulit, paprikat ja kesäkurpitsa.

3. Jätä tärkkelyspitoiset lisukkeet väliin. Kebab tarjoillaan usein riisin tai pitaleivän kanssa, mutta ketodieetillä haluat jättää nämä tärkkelyspitoiset lisukkeet väliin. Valitse sen sijaan vihreä salaatti tai paahdettuja vihanneksia.

4. Tee oma kastike. Kaupasta ostetut kastikkeet voivat usein sisältää paljon sokeria, joten on parasta tehdä omat kastikkeesi. Kreikkalaisesta jogurtista, kurkusta ja tillistä valmistettu yksinkertainen tzatzikikastike on täydellinen vaihtoehto.

5. Nauti kebabista! Nyt kun tiedät, miten tehdä niistä keto-ystävällisiä, nauti kebabista ilman syyllisyydentuntoa!

Jätä kommentti