Keskiverto ihminen tarvitsee noin 2 000 kaloria päivässä pitääkseen painonsa ennallaan. Jotkut ihmiset saattavat kuitenkin tarvita enemmän tai vähemmän riippuen heidän aktiivisuudestaan ja aineenvaihdunnastaan. Kun kulutat tuplasti enemmän kaloreita kuin kehosi tarvitsee, olet vaarassa lihoa. Tämä johtuu siitä, että ylimääräiset kalorit varastoituvat rasvaksi. Ajan myötä tämä voi johtaa lihavuuteen ja muihin terveysongelmiin. Kaksinkertainen kalorien kulutus voi myös aiheuttaa verensokerin nousua, mikä voi olla vaarallista diabetesta sairastaville. On tärkeää olla tietoinen siitä, kuinka paljon kaloreita kuluttaa, ja varmistaa, ettei syö liikaa.
Tupla kalorit
100g tuotetta tupla sisältää:
Kalorit:
460 kcal
Hiilihydraattit: 7,2 g
Proteiinit: 63,2 g
Rasvat: 19,9 g
Samankaltaisia tuotteita kuin tupla
Tässä samankaltaisia tuotteita kuin tupla joista voit olla kiinnostunut.
Tupla Maxi suklaapatukka (Cloetta)
100g tuotetta Tupla Maxi suklaapatukka (Cloetta) sisältää:
Kalorit: 460 kcal
Hiilihydraattit: 7,2 g
Proteiinit: 63,2 g
Rasvat: 19,9 g
Tupla Maxi patukka (Tupla)
100g tuotetta Tupla Maxi patukka (Tupla) sisältää:
Kalorit: 464 kcal
Hiilihydraattit: 6,3 g
Proteiinit: 64 g
Rasvat: 19 g
Tupla Maxi, oikeat arvot (Cloetta)
100g tuotetta Tupla Maxi, oikeat arvot (Cloetta) sisältää:
Kalorit: 463 kcal
Hiilihydraattit: 6,2 g
Proteiinit: 64 g
Rasvat: 19 g
Tupla Maxi (Cloetta)
100g tuotetta Tupla Maxi (Cloetta) sisältää:
Kalorit: 463 kcal
Hiilihydraattit: 6,3 g
Proteiinit: 64 g
Rasvat: 19 g
Usein kysyttyjä kysymyksiä liittyen aiheeseen tupla kalorit
Missä tupla on tehty?
Tuotteen Cloetta tupla valmistusmaa on Espanja. Se on tehty Cloetta -yrityksen tehtaassa Espanjassa. Cloetta on perinteinen suklaayritys, joka on perustettu Ruotsissa vuonna 1862. Cloetta on tuottanut laadukasta suklaata yli 150 vuotta, ja se on yksi maailman johtavista suklaayrityksistä. Cloetta tuo laatua ja makua kaikille suklaaharrastajille ympäri maailmaa.
Onko tupla laktoositon?
Kyllä, Tupla on laktoositon.
Onko tupla gluteeniton?
Kyllä, Tupla-patukka on gluteeniton.