Pannukakkujen kalorit voivat vaihdella reseptistä riippuen. Esimerkiksi jauhoista, maidosta ja munista valmistettu tavallinen pannukakku sisältää noin 100 kaloria. Jos kuitenkin lisäät ainesosia, kuten sokeria, voita tai siirappia, kalorimäärä kasvaa. Yksittäinen pannukakku siirapilla voi sisältää yli 400 kaloria.
Pannukakku kalorit
100g tuotetta pannukakku sisältää:
Kalorit:
153 kcal
Hiilihydraattit: 6,7 g
Proteiinit: 21,5 g
Rasvat: 4,1 g
Samankaltaisia tuotteita kuin pannukakku
Tässä samankaltaisia tuotteita kuin pannukakku joista voit olla kiinnostunut.
Pannukakku, kevytmaito (Fineli)
100g tuotetta Pannukakku, kevytmaito (Fineli) sisältää:
Kalorit: 153 kcal
Hiilihydraattit: 6,7 g
Proteiinit: 21,5 g
Rasvat: 4,1 g
Pannukakku, täysmaito (Fineli)
100g tuotetta Pannukakku, täysmaito (Fineli) sisältää:
Kalorit: 164 kcal
Hiilihydraattit: 6,6 g
Proteiinit: 21,4 g
Rasvat: 5,5 g
Pannukakku, rasvaton maito (Fineli)
100g tuotetta Pannukakku, rasvaton maito (Fineli) sisältää:
Kalorit: 144 kcal
Hiilihydraattit: 6,7 g
Proteiinit: 21,6 g
Rasvat: 3,1 g
Pannukakku, laktoositon maitojuoma (Fineli)
100g tuotetta Pannukakku, laktoositon maitojuoma (Fineli) sisältää:
Kalorit: 131 kcal
Hiilihydraattit: 7 g
Proteiinit: 17 g
Rasvat: 3,5 g
Amerikkalainen pannukakku (Valio)
100g tuotetta Amerikkalainen pannukakku (Valio) sisältää:
Kalorit: 190 kcal
Hiilihydraattit: 5,7 g
Proteiinit: 25 g
Rasvat: 5,9 g
Pannukakku (Amica)
100g tuotetta Pannukakku (Amica) sisältää:
Kalorit: 181 kcal
Hiilihydraattit: 7,4 g
Proteiinit: 25,8 g
Rasvat: 5 g
Pannukakku, jauhelihapannukakku (Fineli)
100g tuotetta Pannukakku, jauhelihapannukakku (Fineli) sisältää:
Kalorit: 171 kcal
Hiilihydraattit: 11,4 g
Proteiinit: 11,1 g
Rasvat: 8,8 g
Pannukakku, ahvenanmaan pannukakku, kevytmaito (Fineli)
100g tuotetta Pannukakku, ahvenanmaan pannukakku, kevytmaito (Fineli) sisältää:
Kalorit: 139 kcal
Hiilihydraattit: 6,3 g
Proteiinit: 15,4 g
Rasvat: 5,7 g
Pannukakku, Valion ohje (Minä)
100g tuotetta Pannukakku, Valion ohje (Minä) sisältää:
Kalorit: 160 kcal
Hiilihydraattit: 5 g
Proteiinit: 18 g
Rasvat: 7 g
Gluteeniton pannukakku (Juvenes)
100g tuotetta Gluteeniton pannukakku (Juvenes) sisältää:
Kalorit: 118 kcal
Hiilihydraattit: 3 g
Proteiinit: 21 g
Rasvat: 2 g
Mustikkapannukakku (Pirkka)
100g tuotetta Mustikkapannukakku (Pirkka) sisältää:
Kalorit: 215 kcal
Hiilihydraattit: 5 g
Proteiinit: 25 g
Rasvat: 10 g
Pannukakku, vesi (Fineli)
100g tuotetta Pannukakku, vesi (Fineli) sisältää:
Kalorit: 105 kcal
Hiilihydraattit: 4,6 g
Proteiinit: 15,5 g
Rasvat: 2,5 g
Ketopannukakku (Ketoreseptit)
100g tuotetta Ketopannukakku (Ketoreseptit) sisältää:
Kalorit: 672 kcal
Hiilihydraattit: 16,4 g
Proteiinit: 6,4 g
Rasvat: 65,2 g
Pannukakku (Ilona Siekkinen)
100g tuotetta Pannukakku (Ilona Siekkinen) sisältää:
Kalorit: 125 kcal
Hiilihydraattit: 6 g
Proteiinit: 21 g
Rasvat: 1,4 g
Pannukakku, ternimaito (Fineli)
100g tuotetta Pannukakku, ternimaito (Fineli) sisältää:
Kalorit: 166 kcal
Hiilihydraattit: 7,8 g
Proteiinit: 20,8 g
Rasvat: 5,4 g
Proteiinipannukakku mix (Fast)
100g tuotetta Proteiinipannukakku mix (Fast) sisältää:
Kalorit: 407 kcal
Hiilihydraattit: 43 g
Proteiinit: 29 g
Rasvat: 13 g
Lettu-ja pannukakkujauho (Helsingin Mylly Oy)
100g tuotetta Lettu-ja pannukakkujauho (Helsingin Mylly Oy) sisältää:
Kalorit: 355 kcal
Hiilihydraattit: 11 g
Proteiinit: 69 g
Rasvat: 2,6 g
Banaanipannukakku, ei sisällä viljaa (Fineli)
100g tuotetta Banaanipannukakku, ei sisällä viljaa (Fineli) sisältää:
Kalorit: 213 kcal
Hiilihydraattit: 6,6 g
Proteiinit: 9,3 g
Rasvat: 16,6 g
Kevyt pannukakku (Eevi)
100g tuotetta Kevyt pannukakku (Eevi) sisältää:
Kalorit: 131 kcal
Hiilihydraattit: 3,4 g
Proteiinit: 18,7 g
Rasvat: 4,5 g
Pannukakku, piimä (Fineli)
100g tuotetta Pannukakku, piimä (Fineli) sisältää:
Kalorit: 148 kcal
Hiilihydraattit: 7 g
Proteiinit: 20,7 g
Rasvat: 3,6 g
Usein kysyttyjä kysymyksiä liittyen aiheeseen pannukakku kalorit
Paljonko kaloreita pannukakku?
Pannukakku on yksi suosituimmista herkkuista, joita voidaan nauttia niin aamiaisella kuin välipalalla. Pannukakku on myös erittäin kaloririkas, ja yksi 100 gramman pannukakku sisältää 186 kilokaloria. Pannukakku onkin yksi herkku, josta on hyvä nauttia vain harvoin.
Onko pannukakku terveellistä?
Pannukakku on terveellinen aamiainen, jos teet sen hieman perinteisestä reseptistä poiketen. Amerikkalainen aamiaisherkku on rantautunut jo aikoja sitten mukaan suomalaiseenkin aamiaispöytään. Pannukakku on herkullinen ja kumma kyllä myös terveellinen aamiainen.
Miksi pannukakku ei onnistu?
Pannukakku ei onnistu, koska jauho ja maito eivät ole turpoamassa noin puoleksi tunniksi. Jos ei jauhoja turvota, ei pannukakusta tule yhtä hyvä. Pannukakku kannattaa myös paistaa uunin keskiosassa, sillä sen pohja voi palaa, jos sen paistaa uunin alaosassa.
Missä asteessa pannukakku paistetaan?
Pannukakku paistetaan 200-asteisen uunin keskitasolla noin 45 minuuttia tai kunnes pannari on kypsä ja pinta on saanut kauniin värin. Tarjoa pannukakku esimerkiksi hillon ja kermavaahdon kanssa.
Millä tasolla paistetaan pannukakku?
Pannukakku paistetaan 225-asteisen uunin tai 200-asteisen kiertoilmauunin toiseksi alimmalla tasolla kauniin väriseksi n. 25 min ajan. Tarjoa pannukakku lämpimänä tai kylmänä marjojen ja hunajan kanssa.
Voiko pannukakkua pakastaa?
Pannukakkuja voi tehdä kerralla suuremman määrän ja pakastaa ylijääneet. Laita jokaisen pannukakun väliin leivinpaperia ja laita ne esimerkiksi pakastuspussiin. Ne säilyvät pakkasessa jopa kaksi kuukautta.
Voiko pannukakun paistaa ilman leivinpaperia?
Laitetaanko pellille leivinpaperia vai ei? Tiskinvihaaja paistaa pannukakkunsa leivinpaperin päällä, mutta jos uunipellin jynssääminen ei ahdista, ilman leivinpaperia paistetun pannukakun pohjasta tulee rapeahko ja herkullinen. Voitele pelti huolellisesti tai käytä ruskistettua voita.21.2.2018
Voiko Sämpyläjauhoista tehdä pannukakkua?
Sämpyläjauhoista voi tehdä pannukakkua, joka on herkullinen ja maukas vaihtoehto sadepäivän aterialle. Pannukakku on yksi helpoimmista ja nopeimmista kotitekoisista leivonnaisista, ja se sopii hyvin myös perheen pienimmille. Pannukakun valmistaminen onnistuu myös sämpyläjauhoilla, jotka tuovat pannukakkuun mukavan rouheisen rakenteen. Pannukakku onnistuu parhaiten, kun se paistetaan kuivassa ja lämpimässä paikassa.